SKOLDANSEN!

Jag kom just på att jag har ju glömt att berätta hur det gick på skoldansen på folketshus igår. Det var faktiskt jättekul! Jag måste säga att jag inte var så taggad innan, men när vi väl kom dit så var det jättekul. Jag dansade runt med alla möjliga! Vi hade dansinstruktörer på skolan i onsdags, och då fick vi lära oss bugg, foxtrott och vals. Så igår på folketshus fick vi visa våra kunskaper, plus att vi fick lära oss lite linedans. Vi avslutade alltihop med fågeldansen. Den kunde man iallafall xD. Det var ett band där som spelade också. Blender hette de. Kände inte till dem. Det var iallafall kul där! Trevlig helg!

TB

Sista april - Valborgsmässoafton



Yes! Idag är det sista april! Hoppas ni alla ska hitta på något roligt! Själv ska jag åka till Kjalar (som förhoppningsvis inte är rädd för raketer! Då vet man aldrig hur de går! Men hittils har han inte varit rädd för nånting. Så det ser ju ganska bra ut). Han ska stå inne i stallet inatt. Efter det kanske vi åker och tittar på majkase och raketer, eller så är vi bara hemma :). Till alla er som ska ut och festa: TA DET LUNGT!
Slänger in en bild på härliga raketet!

TB


LALALA



Igår red jag på Kjalar för första gången sen han kom hit :). Han är så duktig! 
Ska strax cykla iväg med M. Världens bästa M.
I morn är det dags för dans i skolan, och på torsdag är det dans på folkets hus. Inte kul!

TB


Kjalar igen =)

Här är några fler bilder på Kjalar :)





KJALAR

Här är prinsen! Han är så go´! Han blev jätte glad när Mamma och S kom dit i morse. Jag följde inte med. Jag åkte dit senare, när vi skulle rida med GB och Z. J var inte med. Det var roligt! Jag fick rida på tre hästar (inte samtidigt) så att de andra två fick prova runt lite på dem också. Jag satt först på den roligaste hästen, och sen på en som är ett steg slöare, och det slutade med att jag satt på den slöaste, haha. Men ibland kan han vara väldigt pigg, men det var nog inte riktigt hans dag idag. Men vi gillar honom ändå! <3


Här är iallafall vår häst! De som inte gillar honom måste ha nåt fel =)! Han är en liten godis gris xD. Han hittade godiset i min ficka på en gång, haha, så nu är vi bästa vänner xD. Men man vet ju aldrig hur det blir när godiset tar slut...:p

Morgonpigg!

Vi var och hämtade världens finaste häst igår. Kjalar från Olngården (Kjalar) heter han. Han är så hääääääääääääääääääääääääääääääääär söt. Det tog typ hela dagen (den delen av dagen man inte är i skolan). Vi åkte typ vid 3 och kom hem till sängen strax efter 12 (kanske inte så sent för er, men för mig är det det).
Idag måste vi ju ge honom mat så vi klev upp klockan 7. Vilket är välgigt tidigt för en lördagsmorgon! Men det konstiga är att jag inte är trött!! Senare ska jag kanske rida med S, GB, Z och J. Men vem vet, jag kanske inte får följa med xD.



Tyvärr har jag ingen egen bild på Kjalar än, men det kommer snart. Jag var så trött igår kväll när vi kom fram så jag orkade inte. Men jag ska fixa några bilder antingen idag, eller i morn =). Men jag kan bjuda på bilden från frötunadårds hemsida =). Här e´ han =D.

TB

Header!


Nu har jag äntligen gjort en ny header. Kanske inte världens finaste, men jag blev nöjd. Den är i allafall mycket bättre än ingen alls! Sitter nu och tittar på Ellen DeGenerous! Sen ska jag väl gå till M. Alltid som alltid kul att vara med henne! Vi får se vad vi hittar på senare! Det var det. Men jag lovade ju att ni skulle få se bilden jag ritade och gav bort i dopspresent. SÅ....Här är den!

TB

På fredag KOMMER han!!!

En sak till som har hänt är att vi äntligen har hittat rätt häst. Så på fredag blir vi hästägare! En jättefin, och jag menar verkligen JÄTTEFIN, islandshäst kommer till oss. Eller rättare sagt så åker vi och hämtar honom xD.
Jag LOVAR att jag ska lägga upp en bild på honom så fort jag får en bild på honom. Än så länge har vi bara hemsidans bild :p.
Igår var vi ute och handlade grejer til honom. Allt ifrån mat och hinkar till stigbyglar och boots hamnade på kvittot.
Nej, nu ska jag plugga till provet i morn och sedan sova. Ha det bra.

TB


Lite av varje

Det var ett bra tag sen sist jag bloggade, så det har hunnit hända en del.

Vi var i huvudstaden den här helgen för världens sötaste lilla pojke döptes i lördags! Kan inte fatta hur man kan vara så otroligt söt!!! De gillade verkligen presenten de fick av mig (som tur var) :P
Kan lägga upp en bild på den i morn.

Det var en riktigt härlig helg. Med massa skoj.

Vi träffade några kompisar också från Norge som var där på hockey cup, "Stålbucklan". Vi bodde på samma hotell, och så var vi och tittade på en match. De var jätteduktiga!