Ready to rock the party!!

Idag laddar jag upp med American Idol en supergod focaccia till frukost. Kanske inte det mest ultimata frukostvalet, men det är supergott. Jag sitter och njuter av den nu faktiskt. Ägg är det på den ena och pastrami på den andra. Kalasgott!! När jag har smaskat färdigt ska jag se till att min outfit inför ikväll är helt komplett, så det inte är något som saknas. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Dagen kommer säkert att flyga iväg och sen är det väl plötsligt söndagkväll igen... :/ Men det kommer helt säkert att bli roligt! :D
MmmmmmmMUMS! ;P

Red Red Nails

Fredag!! :D I alla fall (nästan) för mig. Min klass ska till Stockholm på studiebesök i morgon, men jag kan inte följa med... Så jag får vara hemma istället. Det blir nästan som en långhelg. Eller inte riktigt. Jag ska nog plugga en massa olika grejer hela dagen i morgon. Jag har massor att göra! Lite städning här hemma skulle absolut inte vara dåligt, men det är inte prio ett...!
Sen på lördag blir det FEEESTT :D En av mina supercoola vänner har 18 årsfest och jag har fått äran att komma dit och hjälpa till att få taket att lyfta ;P Haha. Det blir säkert en superrolig kväll! :)
Nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka. Röda blev det idag.
Här har ni mina naglar!
Haha, ja, om det ändå vore så väl! Denna bild är såklart lånad från google.se ;P