Try before you speak

Tjooohoo! VIll och vill ni veta hur det gick på mitt prov? Jag måste bara få berätta det. Sen ska jag sluta tjata om det! Det gick sjukt bra! Jag hade nog "högre makter" med mig xD
Jag fick 23 av 24 rätt, vilket innebär MVG. Detta innebar att jag fick MVG i slutbetyg!! JIPPIE! Jag är hur glad som helst! Tänka sig att det kunde gå så bra! Och här har man fått höra gång på gång att man inte klarar att göra denna kursen på egen hand. Där fick ni rätt i fejset! TRY BEFORE YOU SPEAK!
Jaja, jag är i alla fall sjukt nöjd, men nu ska jag hålla tyst om detta.
Idag har jag haft en bra dag :) Jag har krattat lite frusna löv i solsken och så har jag varit och ridit på en jättemysig häst tillsammans med syrran på våran Bulle. Nu sitter jag i soffan och myser efter att ha ätit en gudomligt god kebab med bröd och tagit en lång och skön dusch. Nu är det bara någon timme kvar på denna dag, så får vi väl se sen vad morgondagen bjuder på! Hoppas ni alla får en trevlig helg.
(Jag har hört att det hotas med snöoväder i detta land i natt. Vi får väl se när vi vaknar...)
 
Längtar tillbaka utomlands...

När löven faller av...

Gaaaaaaaahhhh! Jag sitter som på NÅLAR!!! Jag har fortfarande inte fått veta hur det gick på provet/"tentan" jag gjorde förra veckan! Kan jag bara få det där förbaskade mailet någon gång?! Eller, vill jag ha det!? Usch! Om det inte gick bra så vill jag inte vete, men egentligen så vill jag ju det, för annars har jag ju ingen aning!! AAAAAHHHH!! Hjälp!! :S
Idag har jag i alla fall en ledig dag efter en helg + måndag med massor av arbete. Idag kan jag pusta ut och ta det lugnt! Jag har placerat mitt arsle på ett ställe och tänker bara flytta på det om det är absolut nödvändigt
Det är väldigt fint väder ute, men jag tänker titta på det genom fönstret idag... ;P
Hoppas att ni alla ha det bra och att ni får en fin dag! Njut av vädret, ni som är ute! 
Ha det gött!
.
Måste bara berätta att jag är hur nöjd odlare som helst! Jag provade på att odla cantaloupemeloner i somras, men trodde absolut inte att det skulle bli någonting av det. Jag gjorde det mest för skoj skull. Men tro det eller ej - det blev tre små meloner som växte så det knakade, Tyvärr kom de väldigt sent på säsongen så de blev inte så stora och kanske inte riktigt mogna heller. Men vi tog i alla fall in dem när frosten kom och smakade på den ena. Den var lite bitter, måste jag erkänna. Men vii lade de andra två på ett lite varmt ställe och nr 2 smakade riktig melon! Den var hur god som helst. Jag var överlycklig! Nr 3 har jag fortfarande kvar på "mogning", men den måste nog ätas ganska snart för att inte bli "övermogen". Hela huset håller tummarna för att den är SUPERGOD!! :D
Här är mina små odlingsmästerverk caught on camera!
 
 
 
 
 
 
 
 

IT'S A HALLELUJAH HAPPY MOMENT!!

Jag är superglad just nu!! Jag har precis gjort klart mitt sista prov. Nu är det bara att vänta på domen... Jag kommer sitta på nålar ända tills det trillar in ett mail från läraren! Det var tur att jag var ensam i bilen på vägen hem! Ingen hade nog satt sig i en bil med mig igen om de hade hört den falska skriksång som försiggick bakom ratten xP haha!!
Nu ska jag ta och gräva ner böckern och hoppas på att jag aldrig mer behöver se dem!!
I eftermiddag ska jag hämta upp mamma pch sedan ska nog vi och syrran åka och shoppa lite inför en tävling. Det ska fixas mat, fikabröd och vad vet jag? :P Kul ska det bli i alla fall! :)
.
Just det! Jag kan passa på att svara på en kommentar i detta inlägg. Jag har ju sagt flera gånger på sista tiden att jag har pluggat osv. Det är många som har frågat mig samma fråga, så jag tänkte försöka räta ut era frågetecken här.
 
 
Som de flesta av er vet så tog jag studenten i somras. Efter sommarlovet valde jag att ta en liten paus och inte söka vidare till någon annan skola. Därför pluggar jag inte till något just nu. Det jag har gjort när jag sagt att jag pluggat är att jag har gjort några "tentor" på saker som jag missade under den perioden jag var sjukskriven i tvåan på gymnasiet. Det var en del jag missade då som jag inte har hunnit och orkat att ta igen parallellt med allt annat skolarbete. Därför fick jag möjligheten att plugga på egen hand och sedan skicka in uppgifter eller komma till skolan och skriva prov. Idag gjorde jag det sista provet och är nu helt klar. Nu finns det inget mer jag kan göra för att påverka mitt slutbetyg.
Angående framtidsplaner: Absolut har jag framtidsplaner. Jag har faktiskt flera olika visioner om mitt liv. Men jag har så himlans svårt att bestämma mig, så jag vet inte riktigt vilken av dem jag borde kämpa för. Angående utbildning osv. måste jag ju först se vad mitt slutbetyg räcker till innan jag vet hur det ska bli. Om betyget inte räcker till måste jag ju antingen plugga upp det eller välja något annat.
Det är SÅ svårt att lägga sin framtid tycker jag! Det är så sjukt mycket grejer jag skulle vilja göra. Flera olika yrken jag skulle vilja ha osv. Jag tar varmt emot förslag på meningsfulla yrken där man inte gör samma sak dag efter dag och där man går till jobbet varje morgon och inte har någon aning om vad som kommer att hända! Det är ett sånt jobb jag vill ha! Men jag skulle också vilja resa runt och upptäcka mig själv och världen innan jag slår mig till ro. Jag tar också varmt emot förslag på vad man inte kan missa innan man blir för gammal! ;P
Hoppas att ni alla fått uträtade frågetecken gällande denna fråga! :)
.
Var inte rädda att fråga mer om det är något mer ni undrar över. 
 
Här är äppelpajen jag nämnde i förra inlägget. Det blev en dålig bild i all hast, men man ser i alla fall vad det är för något. JÄTTEGOD blev den i alla fall! :) 
 

Racing October

Då har vi börjat räkna ner oktober också då! En bra månad i denna familj, men lite extra stressig och mycket att göra just i år. Det är mycket nu; prov, tävlingar, tentor, födelsedagar, söknadsfrister osv. Men vi ska nog klara av att ta oss igenom även detta. Min helg har varit jättemsig för det mesta. I lördags var jag och mamma i Rättvik på marknaden. Det regnade nästan hela dagen och jag fick sjukt ont i fötterna (hade lite för tjocka strumpor i mina nya stövlar), men vi hade det jättemysigt ändå!! Jag måste bara inflika att jag fortfarande är öm i fötterna, haha. Jag kan inte ha skor på mig. Knappt ens foppatofflor. Men men....det går väl över? :P
I fredags var det ju den världsberömda Kanelbullens dag! Var det någon som lyckades trycka i sig några bullar? För min del blev det inga bullar på själva Kanelbulledagen, men jag lyxade till det med två stycken på marknaden på lördagen istället (+ lite annat gotta). Det var dock inga kanelbullar, utan blåbärsbullar med vaniljkräm. Jag måste nog erkänna att de platsar bland de bästa bullarna jag någonsin ätit! HUR GODA SOM HELST! Jag rekommenderar VARMT att prova dem någon gång!
Söndagen försvann i ett nafs. Vi välkomnade hösten på altanen genonm att plocka in lite "sommargrejer", men i övrigt var vi mest inomhus och sysselsatte oss med lite plugg och småstädning.
Igår var det också lite småstädning och pluggande och tro det eller ej, men denna tisdag blir nog också ganska likadan!
Hoppas ni alla hade en bra helg och en bra start på veckan! Glöm inte bort att njuta av alla fins höstfärger som finns utanför fönstret just nu! :)
Här är två av de underbart goda äpplena som vårt äppelträd vjöd på i år! ^^ Gott!! Det blev en jättegod äppelpaj av dem också! Visar sen! :)