GRAAAATTIIIIIS min allra allra bästa!! ♥

Idag fyller min bästa, sötaste, vackraste, snällaste, roligaste, finaste, gulligaste och världens mest underbara Maja år! Ett SUPERMEGASTORT GRATTIS till dig! Jag hoppas du har haft en underbar födelsedag, och se nu till att njuta ordentligt av ett välbehövt höstlov! Du är toppenbra och jag älskar dig SÅ mycket, bara för att du är du! Det hoppas jag du vet! Så ta nu hand om dig och njut av nästa år! Det är en stor siffra, en av livets milstolpar! Så ta vara på det! Du vet, du blir inte en dag yngre... ;)
Stort grattis! Kramar från Trine 
Min lilla ängel sommaren 2008. "Sötare än sockerlag!" ;P

Fredag

Sköönt! Nu är vi klara med grundskolebesöken för den här veckan i allafall (får se om det blir flera längre fram) och nu har vi äntligen fått höstlov! Det känns inte riktigt som att det verkligen är lov. Jag har inte funnit den rätta känslan än...
Idag kom det mera snö!! Det är härligt! FY, på dem som gnäller och grimaserar när det snöar! Vintern är ju jättehärlig! Dessutom; Det blir ju ingen jul utan snö! Så lite snö måste man väl vilja ha? ;P
Nu sitter jag här och tittar på X-factor, och ikväll ska jag se till att komma i säng innan det blir för sent! Jag måste nämligen ha en pigg och kry hjärna i morgon, för så är det högskoleprov. Och dessutom fyller storsyrran 30 år! Hon firar sin stora dag i provsalen och gör också högskoleprovet! Haha! :P Jag vet att hon har skyhöga förväntningar och jag önskar henne verkligen all lycka till man kan ge! Hon är SÅ värd att nå målet som hon strävar efter! Om man kunde ge lite poäng till en annan person så kan hon få alla mina om hennes inte räcker ända fram! (om mina gör någon skillnad ;P) Men jag tror och hoppas att de räcker till! :) Om du läser detta syrran: LYCKA TILL! JAG TROR PÅ DIG!! :D 
Vi hörs!

lycka+till.jpg

nytt_hprov_stor.jpg


Nu tar vi kälkarna fram, och vantarna på...

Idag har jag avklarat ännu en dag med projektarbetesbesök. Två besök hade vi idag. Det första var med en riktigt jobbig klass. De var faktiskt lite oförskämda, om jag får säga det själv!
Båda besöken var inlagda efter varandra på eftermiddagen, så förmiddagen var fri. Jag var med pappa en kort sväng på jobbet, och resan från pappa och hem hit tog ju lite tid också.
Efter att jag hade ätit middag och skulle duka av bordet fastnade jag vid fönstret! Det snöade!!!! Det var inte direkt jättemycket och det ligger ingenting kvar, men det SNÖADE i alla fall! Åh, jag tycker att det är så härligt! Jag säger inte nej tack till att vintern är på väg! (Dessutom brukar det ju alltid komma några flingor innan min födelsedag, så det var ju på tiden. Det är inte länge kvar nu...) Jag älskar vintern. Jag tycker det är mysigt när det är kallt ute och när man börjar frysa kan man gå in och mysa i värmen framför brasan! Jag älskar speciellt julen!! Åååh, vad jag tycker att den är härlig. Igår hittade jag ett doftljus i affären som jag tyckte luktade jul! Det luktade som julmusik och glögg, men det tyckte inte pappa :/ Han tyckte det luktade tvål... :( Men snäll som han är så frågade han om jag ville ha det (vilket var tur, för annars hade jag nog fortfarande stått kvar i affären. Jag kunde inte slita mig från det!! haha). "Åååh, jaa, tack!" var ju mitt svar, såklart. Hihi ^^

julen2008.jpg

Julinspirerad bild. Lånad från google.se eftersom jag inte har några bilder på min Mac ännu ;)


MacBook Pro

Ja, som jag skrev i förra inlägget så är jag väldigt glad för min nya MacBook! Jag tänkte jag skulle förklara bakgrunden till det hela: Som jag har sagt förut så har ju min skoldator krånglat så in i bomben! Den har ju inte gjort det lätt för mig. Väldigt många gånger har det försvunnit viktiga grejer som skolarbeten på den och saker har aldrig riktigt fungerat som de skulle. Allt ifrån USB-portar och laddare till grafikdrivrutiner och allt-vad-det-nu-kan-heta. När jag har behövt den som mest har den kraschat och bluescreenat och jag-vet-inte! Och som om inte allt omkring, med alla sjukhusbesök och allt annat, skulle räcka så skulle ju skolarbetet inte heller rulla på ett rullband... Mamma och Pappa bestämde sig för att jag skulle få en riktig dator. En bra, som fungerar, och inte något billigt skit som bara vill fungera ibland. De började titta runt lite och idag fick jag alltså denna MacBook! En liten glad och tacksam tjej sitte nu i soffan och knappar febrilt. Jag hoppas verkligen att den kommer att fungera och att den är villig att samarbeta med mig!
Och så vill jag också säga TACK SÅ HIMLA MYCKET till mamma och pappa! Tack för att ni bryr er och vill hjälpa mig, även om det vissa gånger inte är helt lätt (kanske till och med nästan omöjligt)! Men ni ska veta att jag älskar er för att ni försöker och för att ni vill. Även om jag inte säger det så ofta, så är det faktiskt så! Jag skulle helt enkelt inte klara mig utan er!

Woooooaaaaaahhhh!!!

Hallå hallå hallå hallå!!! Ååh, jag har fått en liten bebis idag! Inte en sån här som man måste vara gravid för att få, utan en anna liten sak! Nämligen en MacBook Pro!!! Det är faktiskt min första alldeles egna Apple-produkt. Alla andra i familjen har minst en varsin Apple-grejja! Och nu har jag det också! Gud, vad den är härlig! Helt underbar! Och tangenterna är ju som att skriva på moln. De är så fantastiska!
Hrrmm hhrrm, jag tror att jag har gjort sällskap mer typ resten av jordens befolkning i Apple-sekten ;P Det känns bra faktiskt. Det känns faktiskt lite overkligt också! Som att det inte är min på riktigt!
Okej, jag ska sluta skriva om det här nu, innan jag dumstämplar mig helt fullständigt (om det går att göra det ännu värre än jag redan gjort).
 
Idag har jag i alla fall varit ute på grundskolebesök med min projektarbetespartner igen. Det gick bra idag med. Vi har haft samma kontaktperson på tre olika besök, och det känns skönt att viär färdiga med henne. Hon var "av ett annat slag", som man brukar säga. Lite speciell, med andra ord. När vi var klara kom pappa och hämtade mig och ikväll är jag hemma hos honom. Min lilla MacBook kom i fredags, och idag fick jag äntligen packa upp den och installera den. Det är lite konstigt. Allt är ju liksom helt annorlunda jämfört med andra datorer. Det är ju typ ett helt eget system... Så det kommer nog ta lite tid att lära sig, men det gör ingenting ;P (då har man ju en ursäkt för att sitta med den i knät... ^^)
 
I morgon är det ännu ett grundskolebesök som väntar. Två, faktiskt. Men de ligger efter lunch, så att det blir en skön förmiddag. Jag följer med pappa till jobbet en liten stund innan vi åker hemåt igen.
Efter besöken har jag nog inget planerat, men jag borde kanske ta och förbereda mig inför högskoleprovet på lördag (= sitta och leka med min Mac Book).
 
Nu ska jag ta och fortsätta titta på Berg flyttar in och lite annat på TV, och sen ska jag se om jag kan slita mig från min bebis och gå och lägga mig? :P
 
Haha, jag lovar; Jag är inte desperat. Bara glad och lite uppspelt! :)
God natt på er alla!

Projektarbete

Nu har veckan full av projektarbetesuppdrag kickstartat igång. Vi har redan varit ut på tre olika besök och hela veckan är späckad med flera! Idag måste jag säga att vi var duktiga. Allt (eller i alla fall nästan allt) gick som det skulle. Igår, däremot, gick det inte så himla bra! HAHA! Vi måste ha framstått som Sveriges klantigaste och mest puckade duo! Hahahaha!!! xD De måste ju tro att alla som går NV-programmet är helt dumma i huvudet! Hahahaha!! Jag dör!! Men gud vad kul det var! Hahahaha! Jag tror att klassrummet var renare när vi gick än när vi kom, för vi blev tvungna att skura golvet efter oss.... xD (behöver jag ens säga mer?) Haha.
Vi tog i alla fall nya tag idag, och förberedde det mesta så det var klart innan. Vi lär nog fortsätta på samma spår i morgon antar jag... 
Vi får väl höras senare eller i morn! Ha det gött!
 
 
 

Finbesök

Hej på er! Jag är ledsen att jag inte hunnit blogga någonting i helgen! Vi hade besök av min äldsta syster och hennes underbara barn! :) De är så sjukt gulliga. Det var väldigt tråkigt att äldstingen blev sjuk på söndagen. Han låg mest i soffan under en filt, med alldeles feberblanka ögon och tittade på TV. När vi äntligen sågs tycker man ju att alla kunde få vara friska! :( All min lediga tid (då jag orkade och hade lust) satt jag och pluggade. Som ni säkert kan anta så blev det inte så mycket av det... Det var i alla fall jättemysigt att ha dem här. Vi lekte och gjorde armband och letade efter en "mystisk skatt" som fanns på övervåningen.
Det finns inte mycket som gör en så varm inombords och så glad som när någon säger: 
 "Trine, vet du? Jag tycker att du är jättesnäll. Jag tycker om dig jättemycket!" 
och verkligen menar det! 
Söta lilla unge! ♥ Tänk om alla kunde våga säga sådana saker. Vad bra allt skulle vara och vad bra alla skulle må! 
Nu har jag precis suttit och pluggat lite. Snart ska jag väl böra laga mat. Mamma beställde mat tills hon kommer hem från jobbet: Renskavsgryta med pepparrotsfil och potatis. Vi får väl se hur det går! 
 
 
 

 
Min finlortar! 
 

Friday, friday....

Halli hallå! Hur är läget idag? Är det någon som gjort något skoj? Det är så skönt att det är fredag! Nästa vecka går åt helt åt projektarbetena vi håller på med i skolan och sen är det HÖSTLOV!!! Härligt härligt!
Jag har varit i skolan nästan som vanligt. Det enda ovanliga var att jag och min "arbetspartner" fick göra kemilab på svenskan. Det var roligt, men det gick lite överstyr en gång, haha! Men det löste sig fint! Nästa vecka ska vi labba på egen hand ute på grundskolor och det börjar bli lite nervöst måste jag säga. Man har ju bara EN chans, så går det åt skogen så gör det det.... :/ Men om det går lika som det gjorde idag så blir vi nog godkända! :)
Nu sitter jag och tittar på X-factor. Deltagarna har börjat bli väldigt duktiga nu. Jag har flera favoriter, så jag kan än så läänge inte rösta... Jag får spara mina röster till finalen om jag har någon favorit där ;)
Ni får väl ha en fortsatt trevlig fredagskväll och en härlig helg!
Vi hörs! :)
Höstbild från min och Majsans fotorunda för någon vecka sedan :)

Tröööökdag

Hejsan hejsan mina vänner! Idag har jag bokat in risk-tvåan (halkkörning) och jag hade maximal tur. Det var precis någon som hade lämnat återbud, så jag kunde få göra det om två veckor. Annars hade jag fått vänta i en månad!! Det hade varit riktigt trökigt! Så nu är det i alla fall avklarat.
I brist på fantasi och övriga idéer om något att skriva om idag, så får det bli en sånhär:
(Har en del att skriva och lägga in bilder på, men det funkar inte idag....:/ Ska försöka få ordning på det där! )
 
Dagens vill ha: ett LIV!
Dagens klädsel: just nu är det långkallingar och ulltröja, haha
Dagens frisyr: fjollig liten hästsvans (ser mer ut som en liten stubbe, eller "fjonk" kallas det nog ibland, haha)
Dagens händelse: fick sluta skolan en kvart tidigare, haha! NATUR ♥
Dagens låt: Taylor Swift - Dear John
Dagens planer: göra klart en skoluppgift
Dagens saknad: de som finns i mitt hjärta, men inte bredvid mig ♥
Dagens dummaste: blåsa under foten... :(
Dagens sjuka: inget utöver det vanliga
Dagens drog: ramlösa (har druckit hur mycket som helst!)
Dagens roligaste: det har faktiskt inte hänt så mycket kul idag....
Dagens favorit: BOLLNÄSFIL
Dagens köp: ingenting faktiskt
Dagens godis: inget där heller, för tuggummi räknas väl inte?
Dagens humör: Nja...
Dagens ord: jadu...?

Körlektion och shopping

Hejsan hejsan! Det här inlägget skulle ha publicerats igår (tisdag) men av någon anledning så blev det inte så. Glömde jag kanske att trycka på publicera? Jaag vet inte, men jag publicerar det nu istället! :)
 
Den här dagen har varit ganska skön. Jag började inte skolan förrän 13.55, så jag hade hela förmiddagen hemma. Dock var det prov vi skulle ha 13.55, så jag satt i och för sig och pluggade. Men jag kunde ju i alla fall sitta i min mysoverall ;)
Innan provet hade jag körlektion. Jag fick träna på bl.a. att backa runt hörn. Jag har aldrig känt mig så korkad och trögfattad tidigare (vad jag minns i alla fall)
Sen har jag och mamma varit i Valbo en sväng efter middagen. (Pappa trillade in också, precis när vi ätit och berättade en JÄTTEROLIG grej. Jag ska dela med mig av det så fort jag får hem den det handlar om! Kan inte vänta!!!!) Jag behövde en ny höstjacka. Jag hade bara en tunn tygjacka, och nästa snäpp var dunjackan. Alltså frysa eller svettas? Jag hittade en fin och hopas på att få börja använda den snart! :) Jag tänkte inte berätta så mycket mer, utan i stället lägga in en sånhär (det var lite kul tycker jag):
 
Dagens vill ha: sömn
Dagens klädsel: stickad tröja med härlig krage och mjukisbrallor
Dagens frisyr: "pippilotter", små fjuttiga sådana
Dagens händelse: valbotrip med mamma, och en lastbil körde nästan över oss på parkeringen! Haha! Det var som om han absolut skulle ha den platsen där våran bil stod!
Dagens låt: Gustavo Lima - Balada
Dagens planer: inga, det mesta kom spontant idag
Dagens saknad: mina saknade ♥
Dagens dummaste: korkad tjej (jag) i körskolebilen... :/
Dagens sjuka: inget utöver det vanliga
Dagens drog: ingenting där heller
Dagens roligaste: ja, körlektionen var ju lite rolig också, men annars shoppingen med mamsen ♥
Dagens favorit: den nya jackan såklart! ;P
Dagens köp: jackan! :D och mössa, vantar och sjal som matchar.
Dagens godis: ingenting faktiskt
Dagens humör: helt okej
Dagens ord: härligt
 

BAMBI

Åååh! Gissa vad som hände för en liten stund sedan när jag stod och lagade frukost?! Jag tittade ut genom fönstret och där stod ett rådjur och glodde på mig! Det var jättenära! och plötsligt dök det upp ett till, fast mycket mindre. Jag sprang ju såklart och hämtade mobilen för att knäppa kort. Tyvärr blev det inte solklara bilder, men det syns i alla fall att det är något där. Det största traskade iväg, men det lilla verkade lite fegare och väntade en liten stund innan det fick väldigt bråttom efter det andra. ^^ Fina var de i alla fall! :)
 
Jag försökte lägga över bilden från mobilen, men det fungerade inte. Mobilen och datorn är inte så bra vänner, verkar det som... Men jag ska försöka senare, så om det funkar så lägger jag upp bilden då! :)

Saturday

God morgon! Hur är lägt med er idag? Jag är lite trött faktiskt. Jag sitter och myser i mon overall i soffan, men jag ska snart sätta fart. Jag måste plugga idag, kanske åka till stallet och städa lite om jag får tid.
När TV-programmet är slut så sätter jag fart. Vi hörs!
 
 
Bild från vår husbilssemester i Skåne i somras :)
 

Dags att plugga

Sitter här igen i min mysoverall ;P Idag är det skola som vanligt. En lååång dag, och en skitdryg håltimme innan sista lektionen. Usch! Och så måste jag ta tag i en massa skolarbete också. Inte speciellt kul... Men jag ska börja direkt, så vi får höras sen! Hejsvejs!
Ellos Kids Cerise/svart Overall
Här är min härliga overall ;P

Onsdag

Jaha, ja. Jag var till körskolan idag, men jag kom lite för sent. Det var stängt... :(
De hade inte världens bästa öppettider måste jag säga. Jag är i skolan typ hela den tiden de har öppet på kontoret... :/ Men jag kanske kan trycka in en lite snabbvisit någon dag. Det skulle vara jättebra om jag kunde komma dit  i morgon eller på fredag, men det är nog inte så troligt...
I övrigt har jag varit i skolan som vanligt idag. Hade en lite kortare dag, eftersom biologin var inställd. Pappa skjutsade hem mig, men på vägen svängde vi inom Lidl och tittade lite, mest för att vi för en gångs skull hade lite tid över. Det var ingen storhandel vi kom hem med direkt, men lite småroliga grejer. De har ju så mycket kul i de där "gott och blandat"-lådorna i mitten.
Nu har jag gjort lite skolarbete och tittat på TV, så nu väntar sängen.
Vi hörs väl igen i morgon eller något.
Härliga höstfärger. Synd bara att de försvinner så fort. Det är ju så fint!
 
HAHAHAHA!!! Måste bara tillägga att det där med att mobilblogga och lägga upp bilder genom mobilen inte blev sådär himla lyckat i måndags!! Hoppas ni inte bröt nacken av er! HAHAHA!! xD XD
 

Spexad

Igår var kommentaren när jag skulle till skolan: "Men gud! Vad uppklädd du ska vara!" Haha! Den kom från syrran. Vi hade spexfoto i skolan och såg därför lite speciella ut. Skjorta, kavaj och mörka byxor. Inte direkt den outfiten man är van att se mig i, och jag kan nog inte säga att det lär bli någon vana heller.
Efter middagen åkte vi och hämtade ut mitt efterlängtade paket från ellos. Jag hade beställt en mysoverall (typ onepiece) och var spänd på om den passade. Den passade perfekt!! Sypermysig var den!
Jag fick även lite andra grejer. Jag kan fota dem och lägga upp efter skolan idag. Jag hinner inte riktigt nu.
Idag måste jag hinna med att åka till körskolan också. Jag måste boka in riskettan och tvåan...
Men nu ska jag ta och klä på mig. Kan ju inte komma till skolan i mysoverall. ;P
 

Familjeutökning

Nu brassar vi på väg mot vår nya familjemedlem som ska få komma hem.
En sak är klar: "You've got real big boots to fill, honey!"


(testar att lägga upp bild från mobilen. Får se hur det blir....)

Shopaholic

Igår var jag och mamma i Rättvik på vårmarknad. Jag kände mig som värsta shopaholic när vi gick därifrån. Vi köpte upp hela marknaden, kändes det som. Men vi köpte inga onödiga grejer (förutom lite godis förstås, men det hör ju till när man är på marknad ;P)
Jag kan visa bilder en annan gång, jag har inte tid just nu. Jag måste fixa ett par grejer, och sen tänkte jag åka en sväng till pappa.
Vi hörs!

Det är dags för fredagsmyyyys!!

Äntligen helg igen! Veckorna går i och för sig väldans snabbt, men helgerna gåt ju ännu snabbare...
Den här helgen är nog rätt späckad. Tanken är att åka till Rättvik i morgon på marknad och kanske en sväng till pappa på söndag. Brorsan och hans dotter ska dit, så det vore kul att träffa dem. Det var ett tag sen sist...
Ikväll ska jag kika på X-factor och mysa i soffan. Men först ska jag välnta på att ett program till telefonen ska laddas färdigt, och sen ska jag gå och duscha och hoppa i myskläderna! :)
Vi hörs väl! 
 
Syrranpyrrans lillhäst, Doris. gullesnuttan! ;)
Såg en liten smula vilsen ut på den här bilden... 

Tjolahopp!

Jag har nyss skickat iväg min bokrecension. Rätt duktig har jag varit. Fick ihop den på två kvällar. 
I övrigt har min dag varit helt okej. Jag hade en kort skoldag, med bara två lektioner, och sen kom pappa och hämtade mig. Vi gick in och shoppade lite i pappas favoritbutik innan vi åkte hem. Jag fick en jättemysig pläd, handskar (som funkar på touchscreen, haha!) och blommor. Han kan vara snäll han, min pappa! :) Men det är ju inte grejer man får som räknas. Jag tar hellre emot tid och hjärterum än grejer. Det gäller allt. Man får ju inte ta med sig något mer än sig själv i graven ändå... Och grejer kan ju inte hjälpa en att sova om nätterna...
Men UPP med hakan igen!
Jag tänkte att jag skulle testa en sånhär idag, berätta gärna vad ni tycker om sådant! :
 
Dagens vill ha: ett riktigt bra liv
Dagens klädsel: mjukisbrallor och linne + kofta
Dagens frisyr: hästsvans och bandana
Dagens händelse: beställde spännande grejor från internet
Dagens låt: Taylor Swift: We are never ever getting back together, SJUKT bra låt!!
Dagens planer: sängen så snart som möjligt
Dagens saknad: Min lilla ögonsten. Kurtan, som syrran kallade honom ♥
Dagens dummaste: DATORJÄKELN
Dagens sjuka: inget annat än min nästan ständiga magont...så: Ingenting
Dagens drog: ramlösa?
Dagens roligaste: tid med papsen efter skolan, lite shopping och umgänge ♥
Dagens favorit: telefonen
Dagens köp: mysig pläd, blommor och handskar från pappsen, internetshopping från mamsen (kan visa en annan gång) + en ENORM grej som inte kan nämnas!
Dagens godis: Tuggummi?
Dagens humör: blandat, från botten till topp
Dagens ord: tack
 
Vi hörs i morgon! Då väntar en späckad dag från morgon till kväll. Hoppas jag hinner slänga in några rader!

Dator + jag = vänner? Knappast!

Jaha, här satt man och försökte vara duktig och plugga lite körkortsteori, men mitt i så ville inte datorn vara ute på intenet! Så jag får väl ta och hitta på något annat då! Tack för det, dator lilla!....
 

Pride and Prejudice

nu har jag mångsysslat rejält här. Jag har tittat på Bonde söker fru och sedan Dallas, samtidigt som jag har skrivit på en bokrecension på Pride and Prejudice och också försökt få ordning på lite program i datorn.
Nu är jag trött och sängen väntar otåligt. Men lite duktig har jag varit. Jag började på min recension ikväll och det är inte mycket kvar nu. Den ska in i morgon och det borde jag hinna, utan väldiga problem. Bara lite stress (men så är det ju alltid)
I morgon väntar skolan som vanligt. Men en ganska kort dag, eftersom vi inte har någon engelska. Jag tror vi börjar 10.00 och slutar typ runt 13.30. Sen blir det en ledig eftermiddag (bortsett från skolarbete...). Jag hoppas verkligen att jag hinner med att göra något roligt! Det skulle behövas!
Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Gör det ni också så att ni orkar med morgondagen ;P
God natt och sov så gott!
Matthew Macfadyen och Keira Knightley i filmen Pride and Prejudice. Spelar huvudpersonerna Mr. Darcy och Miss Elizabeth Bennet.

Appar är väl en bra grej ändå?

Tjena tjena! Gissa vad jag nyss hittade? Jo, blogg.se - appen! Yeeeppiee! Nu kan jag blogga utan att jag måste ta fram datorn först! Då blir ju allt mycket enklare. Hoppas att ni får höra mer av mig då! :)
Nu såhär efter en supergod middag ska jag och mamma ta och gå en liten promenix. Jag har suttit inne vid skolbänken hela dagen, så lite frisk luft är ett måste. Annars blir man ju så himlans trött. Senare väntar lite plugg, Bonde söker fru och efter det: DALLAS! Jag har verkligen fastnat för det, men jag är fortfarande inte helt 100% med på alla svängar, relationer och svek, men jag är ganska med! Kanske 99% ;P
Vi får väl höras senare!
Här är min största pumpa i min pumpaodling. Jag börjar nästan känna mig som en bonde. Jag odlar en massa! Men det är så roligt att se det växa och sen kunna äta det (pumpan går dock inte att äta!). Det blir ju så mycket godare än det köpta! Jag har skördat två STORA paprikor från min planta också. Jag kan lägga upp en bild en annan gång. Nu ska jag ta och klä på mig och gå ut! :)

HÖST

Dagens sovmorgon spenderas helt ensam hemma med en film :P Faktiskt är det lite skolarbete inblandat, för jag ska skriva om filmen sen. Men jag måste nog snart gå och klä på mig osv., så jag inte blir sen. Min "taxi" kommer vid 9.30. Haha! xD (Pappa ska skjutsa mig till skolan)
Jag satt nyss och tittade igenom lite nya bilder från kameran. Bland annat från när jag och bästa M var ute och fotade lite. Det är ju så hilma fina färger ute nu, men så är vi ju båda höstbarn...
Härliga höst! Snart blir det jul ;P haha
 
Min sötaste sötis 
 

2 Oktober

Haalloj!
Idag fick jag tillbaka min dator! Den har varit inne på "lagning" i drygt en vecka. Den krånglar ju hela tiden. Jag fattar itne var det är med mig och datorer. Vi bara kan inte samarbeta, verkar det som. Jag är villig att samarbeta, men mina kära vänner verkar inte vara så sugna. I alla fall inte de som jag har fått av skolan. Nu är det bara att hoppas på att den här kan vara lite snäll. Det är ju trots allt bara ett år kvar. Lika länge som jag har haft den nu.
Jag var jättelänge hos datagubben och pratade om alla fel, men det verkade som att de flesta var ganska "vanliga" fel (enligt honom). Efter det jobbade jag och Emma med projektarbetet. Vi kunde inte komma så väldigt långt, men vi är på god väg. Det vi har än så länge tycker jag är riktigt bra, och snart ska vi ut och redovisa vårt lilla/stora (?) :S projekt... :D
Nu har jag skickat in en uppsats och mina ben är redan på väg upp för att sova. Så god natt på er!
 
Jag saknar min lilla ögonsten. Jag hoppas du har det bra där du är! ♥ Saknar dig!