Håller vad jag lovat

Ja, jag lovade ju tidigare idag att jag skulle slänga upp en bild på mitt nya halvapriset-kap. En mysig tröja blev det. 
 
Inget märkvärdigt, men mysig var den. 175 kr betalade jag :)

Sleepyhead

God morgon! Idag var det en jättetrött Trine som slog upp ögonen. Halv åtta vaknade jag!
Jag laddar upp med frukost och film och hoppas påp att bli piggare. Senare ska jag plugga, och så måste jag försöka få tid till att atäda mitt rum. Det ser hemskt ut därinne!
Igår fyndade jag en tröja för halva priset på stan. Det var någon slags marknad där. Jag kan slänga upp en bild lite senare.
Hoppas ni alla är ltie piggare än vad jag är!
Vi hörs senare!

LOOONG time, no see

Hejsan hejsan! Det var ett bra tag sedan nu! TVÅ MÅNADER, faktiskt! Jag är nog inte direkt någon bra bloggare. Det har hänt så mycket i min omgivning på sistone, så det har varit en av orsakerna till att jag inte har skrivit nånting. Men jag måste erkänna att jag inte har orkat heller. Jag har liksom inte känt att jag har haft något att skriva om. Jag tycker inte att det är så kul att slänga in en massa korta värdelösa inlägg, för det tycker jag själv inte om att läsa på andra bloggar. Om man bara ska säga att man inte har något att skriva så kan man väl lika gärna låta bli?
I alla fall, jag ska försöka bättra mig på uppdateringarna. (som jag sagt förut, jag vet, men jag kan nog försöka liiite mer ;P)
Idag ska jag till skolan som vanligt. Jag börjar inte förrän 13.55, men sen slutar jag 16.50. det känns lite knepigt... :/
All min lediga tid idag måste jag ägna åt att plugga! Har massor på G just nu.
Vi får väl höras senare!