Idag

Tjolahopp!
I morse när väckarklockan ringde fattade jag verkligen ingenting. Det kändes som att jag precis hade somnat. Svintrött var jag. Men det har gått över nu. Nu är jag bara lite trött.
Idag ska jag vara duktig och göra som jag sa igår: ta mig i kragen och plugga lite. I alla fall är det så planen ser ut. Men först ska jag käka lunch med pappa :) Vad som händer sen är ännu oklart, men det förutspås att det blir en del tv-tittande. Det är ju VM i längdskidor och det tycker jag är mysigt att titta på. Det hör liksom vintern till på något vis för mig. Hoppas ni hittar på något kul.
Och till er som ska ivä på STUDENTKRYSSNINGEN nu: HA DET SÅ HIMLA KUL!! Men ta det lugnt också. Jag är säker på att alla runtomkring vill ha hem er i ett och samma stycke utan massa repor och bucklor! :D Festa med måtta!

Skallen var visst hårdare än telefonen...

Ni har väl hört ordspråket "när en dörr stängs så öppnas en annan"? För mig verkar det låta: "när ett problem löser sig så kommer nästa"... Min mobil har nämligen lagt av. Det var så att i förrgår när jag skulle gå och lägga mig så hade jag satt ett larm på morgonen så att jag skulle ta mig upp osv. Allt var fixat och jag skulle bara lägga upp mobilen på hyllan ovanför sängen. Jag brukar bara sträcka upp armen medan jag ligger kvar på kudden. Det brukar funka utmärkt, men just den kvällen så ville det sig inte. Jag råkade fastna i sladden till laddaren och där for mobilen rätt ner i huvudet på mig. Mittemellan ögonbrynen/pannan/näsan (vet inte vad det kallas). Lite ovanför där glasögonen sitter träffade den. Jag är ganska hel, bortsett från att jag är väldigt öm och har lite ont, men mobilen däremot..... Den har lagt av. Det syns inte på den att den är skadad, men jag har inte fått igång den... :/ Jag antar att min skalle var lite hårdare än telefonen och tålde lite mer stryk. För så vitt ag vet så funkar skallen i alla fall hyfsat bra fortfarande... ;)
Det är märkligt vad konstigt det känns när mobilen inte funkar. Det känns som att det hela tiden fattas något. Man kanske borde avvänja sig från mobilen ibland. Det vore kanske nyttigt...?
Det värsta är att jag inte kan berätta för dem som kanske vill få tag på mig. De fatta väl ingenting när jag inte svarar på sms och samtal, men det finns inte då mycket jag kan göra. Jag har ju bara en telefon, och den funkar inte. Det blir därför lite svårt att ringa/smsa och berätta det... Men jag hoppas att alla som behöver ha tag på mig vet hur man kan nå mig på andra sätt. Förhoppningsvis fixar den sig snart igen!
Ha det så bra tills dess! :)

Sportlov

Halli hallå!
Nu har jag kickat igång min Mac Book igen. Den var ju på lagning ett tag för att den lät så konstigt. Haha, killen på verkstan skrev till och med på felrapporten att "hårddisken låter som den kvittrar" xD
De bytte ut hårddisken, så nu ska den funka igen. Jag håller verkligen alla tummar jag har. Jag är så himla trött på allt IT-krångel som drabbar mig hela tiden. Händer det verkligen alla?!
Min förkylning/virusinfektion är jag  i alla fall så gott som kurerad från. Jag mår mycket bättre och snart är den nog helt borta :)
Idag är det första dagen på sportlovet. Superskönt. Men gud vad lat jag har varit idag. Jag har inte gjort någonting vettigt alls. Men det blir väl så antar jag... I morgon måste jag ta mig i kragen och göra lite skolarbete. Annars kommer jag hamna så långt efter i hela skiten! Jag vill ju kunna ta studenten tillsammans med de andra till sommaren!! :)
Jag hoppas att ni andra har haft en bra helg och ni som också har sportlov den här veckan: HA ETT SUPERHÄRLIGT LOV!! 
Vi hörs! Nu ska jag ta och göra någonting åt latmasken ;P

Jagar virus

När jag satt och "filosoferade" idag så kom jag på att det inte alls var så länge sedan som jag sa i söndags som jag var sjuk. Jag var faktiskt sjuk för exakt ett år sedan. Jag kom på det för att vi hade prao den veckan. Det var vecka 8 förra året. Jag skulle ha prao på en avdelning på sjukhuset hela veckan och på måndagsmorgonn vaknade jag med jätteont i halsen och hela kroppen och feber. Men man är väl som man är, så jag gick dit ändå. Jag ville så gärna gå dit, så jag knaprade värktabletter hela veckan och dessutom sprang jag runt med en burk med halstabletter som skramlade i bröstfickan. Det var kanske inte världens bästa idé att gå till "jobbet" ändå eftersom det härjade magsjuka över hela avdelningen. Konstigt nog klarade jag mig från magsjukan och behövde bara utstå en jobbig förkylning.
Denna gången är det ganska lika faktiskt, förutom att jag inte har haft feber den här gången. Men det är en av de viktigaste skolveckorna och jag blir sjuk. Igår stannade jag hemma, men idag tvingade jag mig själv till skolan, och lika tänker jag göra i morgon. Jag vill bli klar med vårt arbete!
Nog med sjukdomar!!! Den försvinner nog lika snabbt som den kom!
Min kväll har spenderats i soffan tillsammans med Maria Montazami och hennes BFF Mindy. Vi är en väldigt trevlig trio om jag för säga de själv xD
Nu ska jag nog ta och krypa till sängs så att jag orkar med morgondagen. HÅRT ARBETE står på schemat, så det är bäst att ladda upp ordentligt.
God natt på er och sov gott.
Tänk om man hade ett sånt här mysigt fluff att kryp ner i! Jag tror att jag tar med mig bilden och går och lägger mig i min motsvarighet och drömmer mig bort...

Sjukstuga?

Happ happ! Då var det söndag igen då och jag tror att jag håller på att bli sjuk! :( Jag har inte varit sjuk sen sommaren 2011 faktiskt, nu när jag tänker efter! Antar att jag haft en liten skyddsängel. Men de har väl också semester ibland, antar jag... När jag vaknade i morse kändes det som att jag hade svalt en säck med sand inatt, och som att mina ögonlock är gjorda av bly... :(
Igår kväll var det fest på schemat. Det var riktigt trevligt faktiskt. Jag och mina fina klassisar hade jättekul! :D Lite trött bara idag, men det kan ju vara förkylningen till viss del också (håller tummarna för att det är falskt alarm!!).
Idag ska jag ta och plugga lite. Den kommande veckan blir nog både lite skön, men ändå jobbig. Vi har programvecka och från tisdag-fredag har vi inga lektioner. Vi får förvalta tiden som vi vill, men på fredag ska vårt projektarbete vara inskickat. Jag och min partner ligger nog ganska bra till (hoppas jag) men vi har riktigt mycket att göra! Det som är kvar är också ganska tråkigt. Det roliga arbetet var klart för länge sen. Men men, allt kan ju inte vara kul hela tiden...
Hoppas ni får en skön söndag och att ni alla är friska!
Vi hörs. 
Jag laddar upp med en god frukost och lite film idag! ^^

Fredda fredda

Tjena tjena! Idag har jag varit ledig från skolan. Jag borde nog ha pluggat, men jag har gjort annat istället (surprise?). Jag var t.ex. och handlade, både mat och lite hemlisar. Sen åkte jag in till mammas jobb och hälsade på litegrann. Vi köpte med oss mat hem och resten av kvällen har spenderats i soffan framför brasan, lite tv och även lite Candy Crush (spel) på mobilen. Jag har fastnat på en nivå som är riktigt dryg!
 
I morgon är det lördag - d.v.s. Andra deltävlingen i MELODIFESTIVALEN! ;) Jag hoppas att det är några bra artister som tävlar då! I övrigt i morgon ska jag kanske ta en liten utflykt med mamma, till ett ännu obstämt mål ;P, men annars ska jag nog mest vara hemma. Jag MÅSTE jag ta och plugga litegrann! 
 
Jag hoppas att ni har haft en mysig fredagkväll och att ni får en skönh helg! Vi hörs väl!
 
 
Till "M" som frågade vart man tittar på balklänningar en söndag: Jo, hemma hos en tant som mamma känner, med en massa klänningar överallt! Hon gjorde det inte direkt lätt med alla olika färger och former...

Dagen efter

Såg ni på Mellon igår? Det gjorde jag. Gud vilken uppståndelse det är kring hela kalaset överallt. Det pratas och skrivs om det överallt. I alla tidningar och (nästan) alla kanaler på radio och TV. Många tycker det är överskattat och andra tycker det är "gudomligt". Sälv tycker jag att det kan vara bra ibland och riktigt kasst andra gånger, men jag tittar på det ändå, för jag tycker det är så mysigt. Det hör liksom till. Bor man i Sverige är Melodifestivalen något som man borde titta på ;P Tillsammans med familjen eller de man tycker om!
Behöver jag säga att vi även åt tacos här hemma igår, haha? Jag undrar hur många andra svenskar som också gjorde det, haha ;P ???
Idag laddar jag upp med frukost och film, och senare ska jag och mamsen iväg och titta lite på balklänningar. Det börjar ju så smått närma sig, och det är bäst att börja i tid, för det kan nog bli en del gnagande av beslutsångest!!
Hoppas ni får en skön dag, och njut av det fina vädret!
Vi hörs!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥