Topp eller dal? - Här har man inget val!

Något mysko är på gång med mig. Jag tror jag har dragit på mig nån slags influensa eller något, men det är jättekonstigt. Ibland mår jag helt okej, men ibland mår jag hur kasst som helst. Jag har ont överallt, speciellt i huvudet och nacken. Ibland har jag feber, ibland inte, men jag är inte snorig och hostig! (?) Jag fattar inte riktigt... I morse trodde jag inte att jag skulle ta mig genom dagen, men sen blev det bättre och jag har haft en jättefin dag med min mamma på Mio, Ikea och lite i shoppingstråken.  Mestadels av tiden spenderade vi vid ett bord och åt antingen lunch eller fika. Vi hann med att fika två gånger! Haha ;P Men vi hann också med att fynda lite. Mamma köpte, för en gångs skull, något till sig själv! :D Vi hittade också en present till syrran, och jag gick inte heller lottlös ;P Dock ville vi inte pina plånböckerna så väldigt idag, så vi nöjde oss rätt fort.
Nu har vi lyxat till det lite här på kvällskvisten med lite gotta för att sedan välkoma en ny vecka i morgon!
 
 
 

Sommaren är över, skolan har börjat för de flesta och jag är med mamma på jobbet! ;P

Ja, nu är sommarlovettyvärr slut. Jag har faktiskt varit jätteduktig (tycker jag själv) och jobbat nästan hela sommaren. Jag har ju haft två veckors semester och dessutom några dagars ledig emellanåt. Två veckor efter studenten var jag ju på Santorini med min lilla mamma <3 Det har jag ju skrivit litegrann om! Sen har jag ju varit i Norge också! Det har jag däremot inte berättat. Nu sitter jag inne på mammas jobb vid hennes dator medan hon är på möte, så tyvärr kan jag inte visa några bilder. Detta är kanske ett lite knasigt inlägg, men jag kände att det kanske var bättre att skriva ett knasigt inlägg än att inte skriva nåt alls. Jag är ju inte sirekt jättebra på att blogga så värst ofta. Jag har sagt hur många gånger som helst att jag ska försöka bättra mig, men det verkar inte ha haft någon effekt. Därför tänker jag inte säga det nu!

Men en sak som jag i alla fall lyckat ta mig tid och ork till är att jag har ändrat designen här på bloggen litegrann. Ni får gärna säga vd ni tycker om den! (Det kommer nog att bli några fler småförändringar - jag är inte helt nöjd med allt och det är inte helt färdigt)

Hoppas ni alla som börjat skolan har haft roliga och bra "första dagar"! Jag håller tummarna för att hitta ett litet jobb att sysselsätta mig med! :)

Bilder från min sommar kommer senare, när jag har min egna dator! :)