PAPPSEN


En stor bukett blommor till dig på födelsedagen pappa!


Först vill jag säga GRATTIS I EFTERSKOTT till pappa!  Jag har varit hos honom ett par dagar nu. Jag åkte till honom i onsdags på hans födelsedag och kom hem idag. Vi hade jättekul. GB var också där. Vi provade den nya båten på pappas födelsedag. Jag fick köra xD. Jag körde genom massa mini sund med massa pinnar som man måste hålla sig på rätt sida om för att inte gå på grund. Det var jätteläskigt. Båten svängde jättelätt, så tänk om jag hade kört på grund!! Men jag klarade mig utan att köra in i nånting :D Båten är inte så snabb, men det är mysigt tycker jag! Vi fikade på något mysigt ställe innan vi åkte tillbaka. I går badade vi i sjön. Jag gillade verkligen den badplatsen! Det blev djupt jättesnabbt och det gillar jag! Det var varmt och skönt också, så det var ännu ett plus :)

Nu har jag städat i mapparna på mina bilder och dokument, haha. Så nu blir det lättare att hitta när jag behöver något.


Gullunge :)


De här blommorna vattnade vi idag :)

Idag har jag "lånat" brorsans gullunge för att leka lite i det fina vädret. Hon är så söt nu när hon går runt och pratar hela tiden :). Vi har badat i poolen och vattnat blommorna :P 
Man har tur när man både är faster till världens sötaste lilla flicka och moster till världens sötaste lilla pojke. Han bor tyvärr lite längre bort så jag träffar honom inte lika ofta, men ett plus är att när vi väl träffar honom så är de här längre tid :)

I tisdags fick jag HEMSKA skavsår på min hälar. I tillägg till det har jag också skavsår på 4 olika tår! Och alla sår kommer liksom i "tvåpack" från tre olika skor. Mina fötter är alltså helt sönderslitna nu. Jag kan lägga upp en bild i morgon så får ni se hur det ser ut. Men jag måste passa på att "varna känsliga tittare", för det ser inte direkt mysigt ut.

Onsdag 7 juli


En sån här var under vår altan idag!

Idag har jag suttit på altanen med grannarna nästan hela dagen. Vi har gjort massa skoj. Solen har stekt på hela dagen :). För några timmar sen kom grannarnas katt springande in på gräsmattan. Gissa vad han hade framför sig!? Jo, en orm! Den var liten, smal och äcklig! Den slingrade sig så fort den kunde framför katten som försökte ta den och ormen blev såklar jättearg och fräste åt honom. Som tur var var det bara en snok, men innan vi visste det så var vi livrädda. Majsan sprang och hämtade en golfklubba och drog på sig stövlarna, utifall hon skulle bli biten (Då visste vi inte vilken sorts orm det var). Själv stog jag barfota uppe på altanen. Efter en stund smet ormen in under altanen, så vi vågade inte gå upp på den på länge, men när vi hade kollat upp att det "bara" var en snok så vågade vi oss upp. Nu sitter jag lugnt här uppe på altanen.

TB


GRATTIS!!

Grattis i efterskott till brorsan som fyllde år igår!

DRAKE vs BOCK



I helgen har jag varit i drakstaden Sundsvall med pappa och GB. Det står fullt med drakar över hela stan. Ni som har sett alla färgglada bockarna i Gävle vet vad jag menar. På bilden har vi en Sundsvall-drake och en Gävle-bock. :)
Det var hur varmt som helst i Sundsvall!! Vi tänkte bada, men när vi kom till vattnet blåste det så kallt så det blev inget. På lördagskvällen grillade vi hos några vänner. Jag blev bästis med deras hund. Han var bäst på att göra konster :)! När jag kom hem dit jag bor i vanliga fall åkte vi och grannarna iväg och badade! Jag förstår inte hur det kan vara så varmt när solen inte ens är framme!