Helg mitt i veckan!

Det är lite konstigt när man sommarjobbar - man har ingen som helst koll på dagarna. Man jobbar på helgerna och är ledig ibland på vardagarna. Den vanliga strukturen är helt "messed up"!
Idag har jag en sån dag - ledig mitt i veckan. Jag har massor med grejer på schemat ;P Jag ska bland annat slå in paket, för jag ska på kalas i helgen. Världens sötaste syskonbarn har fyllt och fyller år här i dagarna. Sen har jag lovat, enligt traditionen, att baka till detta! Som ni förstår är det mest roliga grejer jag ska ha för mig idag. Till kvällen väntar även en ridtur med min syster och vår bäst-häst :D Det var jättelängesen sist jag red, så det får bli en lugn tur. Men ROLIGT som attan ska det bli! ;P
Hoppas ni får en bra dag! 
 

Hej alla glada!

Jag ville bara kika in lite snabbt och säga hej innan jag sticker till jobbet! Mest för att det inte ska bli så länge mellan inläggen! Förhoppningsvis hör ni ker av mig senare idag också! Ha en fin dag i alla fall! Här där jag bor ser det ut att bli en strålande dag! Solen skiner och jag hör att en av grannarna klipper gräset - ett riktigt härligt sommarljud! :D <3
Nu ska jag slänga i mig lite frukost! Ha det bra!
Ha en glassig dag! ^^ :D

LEDIG! :D

Halli hallå!
Vad hittar ni på idag då? Sälv är jag ledig idag efter att ha jobbat fredag, lördag, söndag :) I morgon väntas jobb igen, så det är skönt att få hämta andan litegrann idag. Vad jag hittar på en dag som denna har jag inte riktigt bestämt än. Jag har några små saker att göra, men inget märkvärdigt. Måste säga att jag är lite besviken på vädret idag... Igår när jag jobbade var det sol och jättefint. 29 grader tror jag att det var ute. Det var varmare ute än inne! xD Men idag är himlen grå. Solen tittar fram ibland, men inte så mycket. Men, men, sån't e' livet!
Nu ska jag ta och fixa lite lunch och vattna lite blommor, haha :P Hoppas ni får en härlig dag med en massa skoj, och att ni som har sommarlov/semester och är ledig verkligen njuter av det! Det är över alldeles för snart!
Jag hoppas många av er gör som Nalle Puh; drar iväg ut på äventyr. Jag är själv väldigt sugen och önskar att jag kunde följa med honom! ^^

Working nine to five, what a way to make a living...

Jag jobbar väl inte riktigt från 9-5, men det ska ändå bli jätteskönt att ha en ledig dag i morgon efter tre dagars jobb! :) Sen blir det jobb i gen på fredag och hela helgen. Men har man valt att sommarjobba så har man ;P Det är faktist roligt också!
Jag har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på i morgon. Någon som har någt förslag? Enligt väderprognosen ser det ut som att man borde smida planer för att vara inomhus... Men vem vet? Vi får väl hålla tummarna och hoppas att väderfilurerna ljuger även denna gång ;P

SANTORINI, GREECE

Som jag skrev i ett tidigare inlägg åkte jag och mamma utomlands efter min student och allt firande. Vi tillbringade en vecka på den grekiska ön Santorini tillsammans och hade det jättemysigt, bara mamma och jag. Jag lovade en liten bildbom från resan, så här är den! Titta och njut! Dröm er bort ett slag ;P ^^
 
 
 
 
Första kvällen gick vi ned till stranden efter solnedgången. Det var riktigt mysigt, men det mörknade jättesnabbt!
 
Vi provade på "Fish Spa". GUUUD vad det kittlades!!
 
Vindruvor och vinodlingar fanns i nästan alla trädgårdar. Även tomatplantor som såg döda ut, men som hade fantastist fina tomater på sig. Jag var tvungen att kämpa för att inte palla ett antal gånger! 
 
Vi såg den berömda solnedgången från takserveringen på en fin restaurang! Synd bara att den fula antennen var mitt i vägen! :/ 
 
Dessa stackare fick bära upp turister från hamnen genom tunga, stekheta, snirkliga trappor upp till själva staden.
 
Det är ett imponerande bygge i dessa städer. Här är huvudstaden på ön, Fira.
 
Vi njöt av solnedgången flera kvällar!
 
Det bodde massor med sånna här krabater på denna ö! Överallt såg man dem svischa förbi. Snabba som blixten var de! :)
 
Kyrkor fanns det gott om där borta. Det fanns inte en enda vy utan en kyrka att se!
 
I en av byarna växte det kapris rätt ut från en mur. Det brukade vara fullt av dem, sa guiden, men den här dagen var de flesta torra p.g.a. värmen som varit den sista tiden. (De bruna klasarna på muren är också kapris, fast torr och vissen)
 
Man kan ju inte åka till Grekland utan att smaka på deras fantastiska och världskända "Greec Salad"! GOTT!
 
Pork Souvlaki är också ett måste tycker jag. Hur gott som helst! ^^
 
Åker man hem utan att ha provat GYROS så har man verkligen tabbat sig! Det är nästan så att jag skulle säga åt den personen att åka tillbaka igen bara för att prova! Det är gudomligt gott. Vi åt det två gånger under vår vecka, men jag hade lätt ätit det flera gånger. Gud, så gott det är!! Det finns både med gris-, kyckling- och lammkött (vad jag vet),men det är grisköt som är det "riktiga", tycker jag. :P
 
Vi (eller snarare kanske JAG) raserade dessertbordet efter middagarna. Snacka om att jag blev en gottegris på resan! Haha!
 
Vi var tvungna att prova bläckfisk, som jag velat så länge. Tyvärr blev det ett litet missförstånd så vi fick smaka på tioarmad bläckfisk, som heter SQUID på engelska, istället för den åttaarmade, OCTOPUS, som jag egentligen ville ha. Detta var gott de första tuggorna, men sen smakade det tyvärr gummi. Inte igen, men det var inte det absout värsta jag smakat.
 
Ja, vad kan jag säga....det blev inte så mycket dessert kvar till de andra? xD Haha!
 
Vägarna var minst sagt krokiga... Som "grädde på moset" körde chaufförerna som galningar. Det första vi fick vara med om när vi kom från flygplatsen var att bussen krockade. Dock utan några som helst personskador. :)
 

Time is tickin'

Jag vet att jag är usel på att blogga. Det var typ hur länge sen som helst som jag gjorde ett inlägg. Många har frågat om jag slutat blogga, och till viss del kan jag absolut förstå att det verkar som det!
Tyvärr har jag ingen bra ursäkt för det. Inte ens nån dålig kan jag komma på. Jag ska verkligen försöka bättra mig. Jag vet att jag har sagt det många gånger förut, men jag antar att jag hoppas på att det en vacker dag ska bli så. Nu när det är sommarlov kanske jag kan få lite ny ork, tid och inspiration till att blogga mera och oftare. Ni kan väl ge mig lite tips och idéer på vad ni vill att jag ska blogga om? :)
Det har hänt massvis med grejer i mit liv på sista tiden. Jag har både tagit studenten, varit ute och rest litegrann och börjat jobba. Dessutom har storsyrran flyttat hemifrån, så nu är det bara jag och mamsen här hemma igen.
Jag ska inte skriva så mycket idag, tänkte jag. Det kanske är roligare med en liten bildbomb på hur mitt liv sett ut sen sist jag hörde av mig!
Bullen fick åka hästfinka och hälsa på hemma hos oss och äta lite gräs utanför huset! 
 
Jag var på studentbal med en av mina bästa vänner sen barnsben! :)
 
Jag tog äntligen studenten, sist i syskonskaran.
 
Många tyckte att tårtorna och kakorna såg goda ut på studentfirandet! ^^
 
Efter att gästerna åkt hem om studentfirandet var färdigt åkte jag och mamma utomlands en vecka och hade det jättemysigt! Vi åt massa gott och verkligen gottade oss i att vara hemifrån! <3 Jag kan lägga upp en egen bildbomb från resan! :)