SPORTLOV!!!

Äntligen får man lite belöning för allt slit :P haha. Jag hade i alla fall jättekul under min praovecka på sjukhuset, öven fast det var magsjuka "alll over the place"!  På något vis lyckades jag slippa undan från att bli sjuk. Vilket var en himla tur! Undrar hur det skulle gå för mig om jag hade blivit magsjuk...? Men jag fick heller inte vara helt frisk. På måndags morgon vaknade jag med jätteont i halsen. Hela veckan har jag hostat och snorat och låtit som en strypt kråka. Jag hade till och med feber någon kväll, men jag kände mig tillräckligt pigg för att gå till "jobbet". Jag ville så gärna, så jag gick :)
I helgen har jag varit en sväng till pappa. Vi hade det mysigt. Vi lekte runt lite med snöplogen och snöslungan på gården och lite sånt. Och i lördags fyllde även världens gulligaste, sötaste, snällaste, underbaraste (ja, listan är oändlig) MALIN 18 år! SUPERSTORT grattis i efterskott och jag hoppas att du hade en jättebra dag!
I veckan ska jag njuta av ledigheten! Det ska bli jätteskönt att inte behöva stressa runt till skolan. När jag tittade i min almanacka såg jag att jag har några grejer som jag ska göra. Det är ganska små grejer som inte tar sån väldans lång tid, men de var utspridda över hela veckan. Typ en sak varje dag. Haha, så det är tur att vi inte hade tänkt åka iväg nånstans.
Nu (när jag har ätit frukost) ska jag ta och städa upp lite och sen ska jag laga lunch tills mamma kommer hem :)
Vi hörs!
Utflykt till Högbo med Fribergs och Tifani i januari 2010
Det är väl sånt här man ska gotta sig med på sportlovet? ;P

Tjenixen!

Nu har jag avklarat min första praktikdag på sjukhuset i Gävle. Det blev lita pannkaka av hela grejset då han som var praoansvarig hade skickat mail till chefen om att jag skulle komma, men sen visade det sig att den chefen hade gått i pension för några veckor sen, haha. Men hon som tog hand om mig visste att de skulle ha en praoelev, men de trodde jag skulle komma först i morgon... Jaja, det blev i alla fall bra, och jag hade roligt. Jag hann inte med att göra så mycket idag. Jag kom dit kanske vid kvart över tio, efter att vi hade haft lite information innan om sekretesslagen osv. Sen fick jag gå hem redan vid två. Men i morgon blir det riktig håtdkörning. Då börjar jag minsann klockan 07.00, PRICK! Puuh! Hoppas att jag hinner få upp ögonen. Som tur är så får jag skjuts av mamma och slipper ta bussen... Tack gode gud för det!
Som grädde på moset till allt för lite sömn så vaknade jag i morse med världens halsont. Jag drack två koppar te i morse, men nu har det brutit ut ändå! Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu när jag har prao! Både för patienternas skulle men också lite för min egen. Jag vill inte missa det! Men jag vill heller inte smitta ner de som redan ligger på sjukhuset för att de inte är helt 100% friska... Jag tror inte att jag smittar för jag har ingen feber (än....) Men vi får se hur det ser ut i morgon bitti. Men jag är ganska sugen på att åka i vilket fall...
Sånna här stackare får jag ta hand om den här veckan :)

I'm not changing for you. I'm doing it for myself.

I tisdags bestämde jag mig för att starta ett nytt liv. Jag har gjort så många saker i mitt liv som jag har ångrat och just den livskategorin behöver inte fyllas på alls. Jag är trött på att vara i vägen och ställa till det för andra och jag är trött på att må dåligt över mig själv för det. Jag är trött på att alla måste ta hänsyn till mig och att alla ska göra uppoffringar för mig. Jag bara förstör för alla. Jag vill inte vara orsaken till att andra förlorar det de tycker om eller får dåligt rykte. Jag är också ledsen för att folk tvingas hålla hemligheter på grund av mig och kanske till och med ljuga för mig. Andra folk ska inte behöva anpassa sig efter mig och tänka på mig hela tiden. De förtjänar också att ha ett liv de vill leva och är stolta över. Många tror säkert att jag kommer att må bättre om de ägnar all sin tid åt mig, men så är det inte alls. Vi mår bara dålig av det allihopa, och så vill jag inte ha det längre. Jag får så dåligt samvete av det. Jag vill inte var som andra vill att jag ska vara. Jag vill vara som jag själv vill vara, och jag vill att alla andra ska vara som de själv vill vara också. Om ni bara kunde ta halva den tiden ni lägger ner på att ta hand om mig till att ta hand om er själva. Jag ska inte försvinna någonstans, och jag vet att ni bryr er om mig ändå. Lika som jag bryr mig om er! Ni har redan visat hur värdefulla ni är och att ni står för vad kärlek är.
-
Jag har sagt farväl till mitt gamla liv och börjat klättra mot det nya. Det kommer nog att ta ett litet tag innan jag kan börja helt, men jag är på god väg. Jag har bestämt mig för att jag ska bli en bättre människa och att jag ska bli hel igen (så hel det går att jag blir i alla fall). Jag ska börja om helt från noll och jag ska bli frisk. Friskare än aldrig förr. Är ni med mig så är jag jätteglad, och är ni inte det så kan ni fara och flyga, för nu finns det ingen återvändo!

Hejsan strangers!

Åh nej, åh nej, åh nej! Nu har jag varit USEL på att blogga. IGEN!! Insåg just att det var över en månad sen sist. Jag kan väl inte säga igen att jag ska skärpa mig, för vi vet ju alla vid det här laget att det inte funkar speciellt bra för mig. Men jag vill verkligen! Jag hinner bara inte. Men jag ska försöka.
Jag har i alla fall typ fått lov nu. I alla fall från skolan. Nästa vecka har jag praktik och den spenderas på sjukhuset. Man kan väl tycka att jag borde ha fått nog av sjukhus på sistone, men nejdå. Fast nu är jag ju där i en helt annan situation, så det ska nog gå bra :) Veckan efter det är det ju sportlov i den här delen av landet. Det spenderas nog mestadels här hemma. Jag ska göra lite småsaker som att ta en trip till Falun och kanskse en svänd ner och hälsa på syrran i Örebro
För lite mer än en timme kom vi hem från Stockholm. Vi har varit på ett jätteifnt barndop. Det var min systerdotter som skulle döpas och jag och min andra syster fick den stora ära att vara faddrar åt henne. Jag är stolt, kan jag lova. En sån fin liten unge vill väl alla var fadder till! :)