KANELBULLAR!

Idag har det varit en ganska kort dag i skolan. Vi hade två lektioner. Började 9.45 och slutade 13.10. Efter det har jag hunnit med att gymma hos sjukgymnasten, baka kanelbullar, laga mat och titta lite på TV :)
Jag är så nöjd med mina kanelbullar! De blev inte brända i botten den här gången!! :D:D
De blev verkligen jättefina. Jag penslade bullar, tog ut färdiga bullar, stekte pyttipanna och stekte ägg SAMTIDIGT! Vem är duktig nu då? ;P
Nu ska jag titta på IDOL och äta färsk bulle :)

bakade kanelbullar 23/9 2010
Det här är inte mina bullar, men de såg väldigt goda ut!! :)

OSLO

Gud, så mycket grejer som händer hela tiden! Jag hinner inte riktigt med att göra inlägg här, så jag förstår att det är så tråkigt att klicka in här när det aldrig finns något nyt, men jag ska försöka skärpa mig!

Helgen som nyss passerade i raketfart spenderade vi i Oslo. Min "halvkusin" konnfirmerades i söndags (vi är egentligen inte släkt med varandra på något vis men vi brukar kalla varandra så. Fråga mig inte varför. Det var bara nåt vi kom på när vi var små, och jag antar att det sitter kvar :P)
Vi hade iallafall jättekul där även om det blev sena kvällar och VÄLDIGT tidiga mornar!

Igår var jag hos sjukgymnasten och gjorde mina "specialövningar". Det är hur jobbigt som helst!! Men hjälper det så är det värt det! Men det var inte kul att cykla till och från skolan idag!! Mina lår var helt döda!

Maja var nyss här och vi surfade runt lite på internet och tittade runt över hela världen på Google Earth. Låter hur tråkigt som helst men det var faktiskt kul. Särskilt när vi gör det på vårt egna lilla sätt xD

Nu ska jag jobba på min saga som vi håler på att skriva på svenskan. Min lilla saga handlar om TOKER!! Han beger sig ut på äventyr helt ensam utan de andra dvärgarna! :)

När vi skulle skriva en saga på svenskan skrev jag om Toker och an egna äventyr :)
Den här filuren handlar min saga om :)


Skolaskolaskola

Nu sitter jag här i skolan och längtar hem! HEM HEM HEM och kolla på One tree hill! Nu är det lunchrast och om en halvtimme börjar spanskan! Och efter det slutar vi!! Utanför SPÖREGNAR det! Så jag ser inte fram emot att cykla hem! Men jag SKA hem hur blöt jag än kommer att bli!
Tråkig information idag men det får det bli ibland. Alla dagar kan ju inte vara bäst! :)


Måla måla

Idag har jag målat garageporten och ojlat altanen. Min snälla granne Gustaf hjälpte mig med garageporten. Tack till dig! Jag har också städat i "musikrummet" som vi kallar det. För att gitarrerna och keyboarden står där inne :P Det är mest jag som är där inne så alltså mest mina grejer så jag tyckte att det var väl rättvist att jag städade där också, och inte bara stöka ner ;P

Lunchrast...

Just nu sitter jag och Malin och gör absolut ingenting! Vi har en lååång och tråkig lunchrast. Snart ska vi ha Nk-labb. Hoppas verkligen att det blir kul!! Jag orkar inte göra något som man måste använda hjärnan till, för min hjärna har redan gått hem. Den tog ledigt resten av dagen och det är ingen idé att börja bråka med den om det. Det kanske bara är bra att den vilar upp sig idag så att den är pigg i morgon! =)

Sjukgymnast

Mina knän går inte helt att lita på. Det är något konstigt med dem, men det är inte första gången jag skriver om det, så det vet ni säkert redan, och vem orka läsa om man bara tjatar om samma saker hela tiden? Jag var i allafall hos en sjukgymnast idag och innan hade han sagt att vi skulle bombardera mina lårmuskler idag, så jag förberedde mig på att jag skulle dö där borta, men så hård var han inte, som tur var. Jag fick ett program som jag skulle följa och sen fick jag köra igenom det. Det var ganska jobbigt så träningsverken kommer nog i morn, men det var inte så jobbigt som jag trodde.
För en stund sen var jag ute och gick med Maja. Och när vi kom tillbaka var det IDOL på tvn och ett glas vatten :P som gällde. Nu ska jag vänta på att Siri och mamma ska komma hem, och sen ska jag nog gå och lägga mig.

Bilder

Jag lovade ju häromdagen att jag skulle lägga upp lite bilder från London, så jag tänkte göra det idag, innan jag glömmer bort det :p

Danmarks nordspets
Här är Skagen, Danmarks nordspets. Längst ute på udden kommer vågorna från två
olika håll ibland.


på Madame Tussauds
Johnny Depp! Denna man var visst ute och vandrade samtidigt som oss :P




Robert Pattinson! Nämen, ännu en läckerbit som var ute på upptäcksfärd. Denne man
bor faktiskt i London egentligen!



London Eye



Parken under London Eye, med hjulets skugga.



House of Parliament


En del av House of Paliament och Big Ben (klocktornet)



Big Ben

Nu är jag så trött så jag orkar inte leta fram flera bilder, men jag kanske lägger upp flera en annan gång, så håll utkik om du vill se mer av resan! :) God Natt!

Sammanfattning av helgen =P

Den här helgen har det hänt ganska mycket skoj, men jag har inte hunnit skriva om det förrän nu. Så jag tänkte att jag skulle slänga ihop en liten sammanfattning om vad som har hänt. 

FREDAG: I fredags var jag och BOWLADE med Malin och Paola. Hur kul som helst! Jag ledde stort jättelänge, men helst plötsligt började Malin trolla och jag missade säkert sju skott, och Malin fick TRE strikes på RAD!!  Det ingick INTE i våra regler Malin =P!

LÖRDAG: I lördags var jag, mamma och Siri i Gävle på jakt efter en present. Det blev lyckat tycker jag! Sen skulle vi till stallet, men vägen till stallet åt vi "lunch" på IKEA. 40 kronor för TRE personer inklusive efterrrätt O: Helt otroligt billigt! På kvällen var vi på "kalas" hos grannarna.  Vi fick jättegod mat, som alltid när vi är där!

SÖNDAG: Igår var vi på tävling på GYDA - banan i Högbo. Siri och Kjalar tävlade. Det gick jättebra. De var inte med i den "riktiga" tävlingen, bara en deltävling, mest för att prova att rida för en domare, för de har aldrig tävlat tillsammans förut. På kvällen satt vi och väntade på Andrea och Tifani, för de hade sagt att de skulle komma, men de kom aldrig. Det kanske blev ett missförstånd eller nåt, jag vet inte.

IDAG: Ja, idag började önnu en ny vecka i skolan. Det var en helt vanlig dag, inget annorlunda alls, förutom att det är "Klamydiamåndagen" idag, men det märktes inte! En helt vanlig måndag bara! Efter skolan vvar jeg och Maja på kör! Det var kul, förutom att jag trodde att jag skulle kvävas för vi sjöng så ljust! Jag fick sjunga överstämman!
Just nu sitter jag och tittar på RUMOR HAS IT på trean. Men inte länge till för jag måste gå och göra klart de sista talen i matten! Vi hörs sen!

LONDON!!

HEJ SVERIGE! Inatt kom vi hem effter en långhelg i LONDON! Vi åkte i torsdags. Det har varit GRYMT kul! Vi var på Madame Tussauds (Shit, vad verkliga vissa av dockorna var!), London Eye, Harrods, Oxford Circus och massa annat! En London-trip är verkligen något jag rekommenderar! Jag kan bjuda på några bilder en annan dag, för just nu har jag lite bråttom!
Det är inte bara helgen som är bra! Den här veckan kommer också att bli hur bra som helst!! Caroline och Elias kommer! Det är så mysigt att ha dem här! Men nu måste jag gå, Maja står utanför och väntar. "Konstigt nog" är det alltid HON som måste vänta på MIG! Springer NUUU!!