Avatar = bra medicin =)

        Köpte Avatar (14/5 när jag var på shopping i Gävle med Maja) efter att jag sett filmen på engelskan i skolan. Den är hur bra som helst!!
 
Det var riktigt härligt med långhelg, förutom att jag blev sjuk i fredags kväll. En ritigt dryg och elak förkylning. inte så mycket feber faktiskt, bara första dagen, men kroppen är helt slapp och huvudet dunkar. Förkylningar och andra sånna här vanliga små-sjukdomar kan aldrig tajma in sig på passande dagar! De kommer alltid när man har planerat in något kul eller när man har en redovisning man måste göra. Men det var ändå bra att det blev den här helgen, för nästa helg åker jag till Västerås, och det vill man INTE missa!
Jag sitter iallafall och tittar på Avatar som jag köpte i fredags. Den är riktigt bra faktiskt! =D Bra medicin mot förkylningen :) 

Förlåt Elsa för att du måste redovisa utan mig. Jag är hemstkt ledsen för det...
Men TACK SÅ MYCKET!

TB

Kjalar

17/5 2010

Igår släppte vi in Kjalar i hagen med de andra. En riktig mardröm! Han hade stora sår efter att ha slagits med nästan alla hästarna i hagen (ingen nämnd, ingen glömd) =´( De attackerade honom hela tiden! Stackars lille gubben! När vi gick in i hagen för att tvätta såren höll vi på att bryta ihop alla tre. Vi älskar dig lille hjärtat!

TB

Shopping med M



Idag var jag och M på shopping i Gävle. Det har blivit mycket shopping för mig i helgen, men det var i dag som var det huvudsakliga. Jag hittade på massor av grejer som blev mina.
Bl.a.
Klännig från STADIUM 
Nagellack från Cubus
Film från Coop Konsum  (Avatar)
Solbrillor från H&M
Brillfodral från Indiska
Hittade också en avslutningsklänning som jag kanske ska köpa. Den var verkligen jättefin! Men vi får se hur det blir. När vi kom hem från Gävle blev det att sjunga Singstar. Det  är vi SÅÅ bra på! =P Nu ska jag titta på TALANG. Har inte häng med i det, så vi får se hur det går att hoppa in mitt i...

Shopping med mamma

                                                     Köpte dessa fina skor idag. 13/5 2010
Börjar med att säga att det är så himlans skönt att vara ledig i FYRA dagar nu!! Tjoohoo! Så sjukt härligt!
Största delen av dagen har jag spenderat i Valbo med mamsen! Fick 2 par nya skor och ett efterlängtat och välbehövt knäskydd/stöd! Mina knän (särskilt det ena) är inte riktigt som de ska. De glappar, låter och gör ont som bara den=/! 
Joggingskor/gåskor (vad man nu ska kalla det) som verkligen behövdes fick jag. Det blev sånna här som är runda under, så det var lite vingligt att gå i dem först, men man lär sig snabbt märkte jag =) 
Ett par gladiatorsandaler blev också mina (bilden). Väldigt fina och finurliga. Man kan nämligen bestämma själv hur hårt de ska sitta för det är snören som man knyter på sidorna =) De passade fint till mina konstiga fötter. =)
Köpte även lite grejer själv - Två halsband, haha! Inte så mycket, men jag ska på shoppingrunda men M i morn så man måste ju ha något att titta efter då också =P.
Efter maten ska jag och syster S ut och rida. Hoppas bara det slutar regna! Man blir ju så himlans blöt annars =P.

TB

9A = BÄSTA KLASSEN

Idag hade vi maskeraddag i skolan, och min klass,9A, var utklädda till Grease.

Idag hade vi maskeraddag i skolan. Det fanns en jury som skulle rösta fram en vinnande klass för bästa utklädsel. Och det var VI!!! 9A!!! Priset är att klassen får åka och bowla. Sist det var klasstävling vann vi också! Men då skulle vi springa. Det kan ju inte betyda nåt annat än att vi är BÄST!! Vårat tema var GREASE. Vi var så himlans snygga! Synd bara at vissa är så tråkiga och inte klär ut sig... Det är inte töntigt eller pinsamt! Det är KUUUL!! :)
Slänger in en bild på John Travolta och Olivia Newton-John från musikalen Grease.

Fredag



Studiedag idag = ledig! Jätteskönt att få sova så länge man ville i morse! Jag sov inte så jättelänge, men jag var iallafall inte så trött när jag vaknade.
Idag har jag flyttat in i min nya garderob. Jättefint! Jag passade på att städa lite samtidigt också.
Det är sista gången idag på rindningen den här terminen. Det blir nog uteritt på Kroken! Söta snälla Kroken. Men det blir ny termin efter sommaren! :D
Efter ridningen åker jag iväg till pappsen. :) Får se vad vi hittar på där. GB är också där.
Så vill jag bara säga KRYA PÅ DIG!!! till bästa M som varit sjuk hela veckan. Inte kul! Hoppas du mår bättre!
En bild från min gamla kamera i somras i Rättvik, när vi fikade med några vänner.

TB


Torsdag + Helg = Härligt!

Härlig dag idag! Slutade 11.30 (precis som alla andra torsdagar), och sen hade vi spexfoto! Det var riktigt kul!
Fick min nya garderob idag också! Så nu är mitt rum klart! :D Vi har gjort en total "make over". Gillar det väldigt mycket! Ljust och fräscht är det!
I morn är vi lediga! STUDIEDAG!! Lång helg! :D härligt härligt! Får väl se vad man hittar på! :) På kvällen åker jag iväg till pappsen:)
(hittade ingen rolig bild, så vi kör utan bild idag)

TB