"Klasströjor"



Idag kom våra - så kallade - klasströjor. De är jättegulliga! Men det blev inte helt som vi hade tänkt oss, HAHA. Men det blir kul ändå! Här har ni en bild på dem. Så ser de ut på magen.
TB

.....

Var hos tandläkaren idag! Bästa snälla M fölljde med mig! TUSEN TACK ska du ha! Men vi hade ganska roligt också! Efteråt tog vi en vända på stan. Vi gick in på biblioteket medans vi väntade på hennes mamma och M "råkade" glömma att vi var på ett bibliotek och att det är meningen att man ska vara tyst där inne, HAHA. Vi råkade vara raka motsatsen till tyst en stund. Ha det bäst!
TB


Melodifestival och helg!



I går kväll var vi på genrepet till melodifestivalen i Göransson Arena! Erik Saade vad bäst! Det var hur kul som helst! M och S var med så då kan det inte bli annat än kul! Idag ska jag hitta på nåt men M. Vi får se vad det blir! Ha det gött! Kram på er!
TB

Regnbågsbron...



Igår gick älskade lille Boomer över regnbågsbron! Vi saknar dig lille vän!
Du finns ALLTID i våra hjärtan!


KLAR!!


Nu är de skriftliga delarna i de svenska nationella proven klara! HAHA, idag skulle vi skriva uppsats! Min blev lite konstig måste jag säga, HAHA! Men men...hoppas det blir bra! Vi slutade efter provet, så jag behövde bara va i skolan i tå timmar idag. :)
Bilden från konfirmationen i somras. Någon annan än jag som längtar till sommaren?

ANDRA AVENYN!

Nu är det Andra Avenyn och lite mys i soffan som gäller! Det man väntat på hela veckan! Tjoohoo!! Vi ses!
TB

PROVPROVPROV

 
Igår hade jag, som alla andra nior i här i Sveige, nationella prov i svenska. Shit, så nervös jag va! 
Nu har man fått reda på att vissa skolor hade mycket längre skrivtid än vad vi hade! Vi hade ynka 80 minuter, men vissa anda skolor hade två timmar och några fick tillochmed sitta så länge de ville! När det hade gått prick 80 minuter för oss så var vi tvugna att sluta skriva och lägga ner pennorna! Vissa var tungna att avsluta mitt i en mening! 
Imorgon är det dags för et nytt prov som också är i svenska. Tre timmar ska vi sitta (eller 2 timmar och 45 minuter om man ska vara exakt)! Då ska vi skriva en uppsats. Det värsta är att man inte har någon aning om vad man ska skriva om. Hoppas
bara man kommer på något i morrn, så att man inte bara sitter där....

Bilden är från fikabordet på konfirmationen i somras. Det är macarons från Paris! Riktigt smaskigt! Ska försöka bjuda på lite fler bilder från Paris senare.
TB