Frikssssssssssssssssss!!!

Tjolahopp! Ja, idag är det fredag igen! De senaste två veckorna har varit riktigt konstiga för mig. Jag har haft någon form av magjuka, fast ändå inte magsjuka. Jag har ingen aning om vad det har varit, men knepigt och jättedrygt har det varit i alla fall. Jag har mått jätteilla, haft superont i magen, kallsvettats och aldrig i mitt liv har jag nog varit så trött. Jag har knappt kunnat sova på nätterna, vilket har resulterat i att jag knappt orkat hålla huvudet uppe på dagarna. Nu är jag som tur är bättre och hoppas att det förblir så! :)
Min fredagskväll spenderas i soffan med mamma, lite Let's Dance och lite skolarbete. Det sistnämnda är väl det som kommer att ha sämst framgång just ikväll, men det är inga grejer som det är så bråttom med. Helgen har jag inga fasta planer för, men jag har några eventuella förslag. Men ni får väl titta in och se om det finns något nytt spännande ;P
Tills vidare önskar jag er en riktigt trevlig helg. Ha det gött och njut av ledigheten (ni som faktiskt är lediga!)
 

Banana pancakes

Ni har, som jag, säkert hört en massa om alla bananpannkakor som testas hit och dit och bilder som lagts upp både här och där. Det har varit ett herrans liv om det och det har nästan känts som att folk har försökt tävla om snyggast bild godast pannkakor. Jag bestämde mig i alla fall för att prova idag, för jag tycker att det låter så himlans gott jag älskar banan och jag älskar pannkakor, så vad vore inte en mix av båda till frukost? :P
Jag började titta runt på hur man lagar dem och det var inte det lättaste att hitta rätt. Det fanns hur många varianter som helst! Det fanns med mjöl, utan mjöl, två ägg, ett ägg, med keso, utan keso, ja, jag vet inte allt. Tillslut bestämde jag mig för ett recept som verkade väldigt enkelt och i morse slängde jag ihop det och testade. Jag kan till viss del nu förstå hysterin. Det var ju sjukt gott! Dock har jag inte tid att göra dem varje morgon, så det får bli en liten lyxvariant av och till. Men jag tycker absolut att ni ska testa om ni inte har gjort det. Själv kunde jag inte välja mellan keso och kesella, så det fick bli båda, men det funkar säkert med vad som helst. Det man tycker är gott helt enkelt!! Här är i alla fall mitt resultat: ;)
Mumsigt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Halli hallå

Hur är läget med alla er därute idag? Några vårkänslor?
Just idag är det inte så mycket vålkänslor hos mig. Vädret är ganska grått och trist, men det har varit väldigt fint de senaste dagarna. Dock har jag inte kunnat njuta. Jag har varit sjuk i en vecka nu och har verkligen mått jättedåligt. Jag missade till och med Högskoleprovet, vilket jag var lite sur för. Men man kan väl inte rå för att man blir sjuk. Det är väl bara att fokusera på att bli frisk då, antar jag ;P
Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Jag har en lektion på eftermiddagen, men vi får se om jag orkar gå. I övrigt sitter jag mest hemma, försöker plugga lite, slappa och lyssnar på radion. Jag har tyvärr inga bilder att ge er idag, men vi kan slänga in en riktigt knäpp en från google. Vet ni om att det var "Bulle med bulle"-dagen i onsdags? Jag hörde om det på radion och tyckte det lät helknäppt! tydligen ska man gröpa ur en vanlig typ frukostfralla och sedan trycka ner en chokladboll i den, sedan äta (och njuta?). Inte så värst frestande, men varsågoda att prova om ni har lust ;P
 

url.jpg

Gott?

Som sagt är bilden från google.se. Jag har inte tänkt prova själv... ^^


Svar på kommentar

Jag får väl börja som jag har gjort ett antal gånger på sista tiden; FÖRLÅT för att jagär så dålig på att uppdatera. Den enda ursäkten jag har är att jag itne har orkat logga in och skriva ett inlägg. Jag har inte suttit vid datorn så mycket förutom när jag har gjort skolarbete, och då är det det som gäller. Inte har jag haft något intressant att skriva om heller, men det är en annan femma.
Nu när jag loggade in upptäckte jag att jag hade börjat skriva på ett inlägg för ett tag sen, men det publicerades aldrig. Därför tänkte jag slänga in det nu. Här kommer det:
 
 
 
Jag såg att jag fick en fråga i en kommentar i det förra inlägget, och jag har ju lovat att försöka svara så gott det går på era frågor, so here we go!
  

   
Hej på dig Jenna.
Det finns några olika anledningar till att jag inte följde med på studentkryssningen, men kort och gott så var jag sjuk och kunde därför inte åka. Men jag hoppas att ni andra hade roligt utan mig! ;)